Header Naqshbandi Haqqani Sufi Order, offisielle norske hjemmeside Hovedside | Aktiviteter | Modell og mål | Om Sufisme | Galleri / Video | Kommentarer | Kontakt | Støtte/ bidrag

HeaderSuleiman, Meditasjonsleder og representant for Grandmaster Sheikh Muhammed Nazim Adil al Haqqani i Norge.
Suleiman Sundt

For hvert dypsindig menneske dukker spørsmålet opp: Hva er meningen, hva er hensikten med skapelsen av denne verden? Akkurat slik var også Suleiman søkende etter sannheten, som gir livet på jorden mening, søkende etter skjønnhet og oppriktighet, etter utvikling av personligheten, for det å bli foredlet er sjelens innerste behov.

Søkingen ledet Suleiman til ulike spirituelle steder og til åndelige ledere, for det finnes mange veier og metoder, slik det finnes mange ulike kunnskaper og egenskaper hos menneskene. Han møtte også elever av sufi-Grandmaster Sheikh Mohammed Nazim Adil al Qibrusi al-Haqqani al Naqshbandi.

Ordene til denne mesteren berørte hjertet til Suleiman så sterkt, og lot hans indre lengsel vokse. Derfor besøkte han en dag personlig sufi-mesteren, for den som søker veien til himmelen må også finne en lærer som er i samsvar med hjertets tilbøyeligheter. En lærer som kan vurdere mulighetene og egenskapene til den søkende. Han gir eleven råd og åndelig støtte. I takknemlighet tilber han sin sufi-lærer Grandmaster Sheikh Mohammed Nazim Adil al Qibrusi al- Haqqani al-Naqshbandi, som tok imot Suleiman som sin elev, og hjertet hans viste ham full tillit.

I Grandmaster Maulanas Sheikh Nazims navn og med støtten fra sin lærer ble Suleiman gitt den ærefulle oppgaven å representere Maulana Sheikh Nazim, slik at han i Norge kan spre sin viten som en gave gjennom øvelser for hjertet og spirituell undervisning (samtaler), for at vi i vårt indre skal komme i kontakt med følelsen av himmelsk kjærlighet, glede og fred.

Neste meditasjonskveld og andre aktiviteter,
ta gjerne kontakt for nærmere opplysninger om tid og sted.

 
mer informasjon om Grandmaster Sheikh Nazim

  vår kilde til spirituell kunnskap

  Biografi
 

  The Golden Chain of the Naqshbandi
Haqqani Order